Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"Φως στο Τούνελ":Μυστήριο η εξαφάνιση Γαλάνη στη Βόνιτσα


Από τις 16 Δεκεμβρίου του 2007 κανείς δεν έμαθε κάτι για τη τύχη του Οδυσσέα Γαλάνη από το Θύριο Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας . Για ένα ολόκληρο χωριό, η εξαφάνιση του κυνηγού αποτελεί μέχρι σήμερα μυστήριο…

Ο Οδυσσέας Γαλάνης 52 χρόνων τότε, εξαφανίστηκε όταν κατάλαβε πως ο αδελφός του βρισκόταν ένα βήμα πριν το θάνατο. Δεν άντεχε να τον δει νεκρό…

Ο αγνοούμενος άνδρας ήταν ανύπανδρος κι έμενε σε απομονωμένο σημείο του χωριού. Ο αγαπημένος του αδελφός ήταν στην Εντατική για μέρες. Δεν άντεχε να τον επισκεφθεί.

Χτες Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου,η αδερφή του,Ανθή Σώζου,από το χωριό Θύριο Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας πήγε στο στούντιο του «Φως στο Τούνελ» για να αναζητήσει τα ίχνη του αγνοούμενου εδώ και οκτώ χρόνια αδελφού της.

Την ημέρα που πέθανε τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς. Όταν τον αναζήτησε η αδελφή του η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το κλειδί από μέσα. Στο σπίτι δεν υπήρχε αναστάτωση.

Έλειπαν κάποια χειμωνιάτικα ρούχα, το κυνηγετικό του όπλο και το σκυλί του.

Η κυρία Ανθή Σώζου από το στούντιο του «Φως στο Τούνελ» απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει, έστω και μετά από τόσα χρόνια για να πάρουν την απάντηση που περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: