Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη παικτών του Παναιτωλικού στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κατούνας


Το Γυμνάσιο και Λύκειο Κατούνας επισκέφτηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Στάθης Βασιλούδης, Τάσος Ζαρκάδας, Φαμπιάν Μουνιός, Αμρ Ουάρντα και Δημήτρης Χαντάκιας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μάκη Μπελεβώνη, παρουσία και του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρένου Χριστοδουλίδη.

_MG_2150.jpg

Έτυχαν θερμής υποδοχής από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές, οι οποίοι παρουσίασαν μακέτα του γηπέδου Παναιτωλικού που κατασκεύασαν οι ίδιοι.
_MG_2156.jpg

Στη στολισμένη με τα χρώματα της ομάδας μας αίθουσα εκδηλώσεων, οι διευθυντές του Γυμνασίου Βασίλης Παπαθανασίου και του Λυκείου Απόστολος Νταλαπέρας, αναφέρθηκαν στους δεσμούς που έχει αναπτύξει ο Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος (Γ.Φ.Σ.) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με τη νεολαία στα 90 χρόνια της ιστορίας του, με την ίδρυση και λειτουργία Νυχτερινών Σχολών στις οποίες έμαθαν γράμματα χιλιάδες παιδιά της περιοχής, αλλά και της επαφής με τα Σχολεία και με τους μαθητές που διατηρείται μέχρι σήμερα.
_MG_2176.jpg

Ακολούθησε συζήτηση με θέμα τη βία και τον ρατσισμό, με τους μαθητές να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο τέλος υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
_MG_2152.jpg

Ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας του Παναιτωλικού με την κοινωνία και ιδιαίτερα τους μαθητές του νομού.
με την κοινωνία και ιδιαίτερα τους μαθητές του νομού.
 _MG_2186.jpg
_MG_2184.jpg
_MG_2181.jpg
 _MG_2143.jpg
_MG_2188.jpg
_MG_2197.jpg
_MG_2181.jpg
_MG_2161.jpg
_MG_2141.jpg
_MG_2154.jpg
_MG_2157.jpg


http://www.panetolikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: