Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας των Προσκόπων του Αγρινίου


Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 18:00 πραγματοποιήθηκε στο Αίθριο του ξενοδοχείου «ΕΣΠΕΡΙΑ» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Προσκόπων του Αγρινίου. 


Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τα Λυκόπουλα, την Ομάδα Προσκόπων, τους Βαθμοφόρους, τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου, καθώς και τους γονείς και τους φίλους των Προσκόπων του Αγρινίου.

Συγκινητική ήταν και η παρουσία του παλαιού Πρόσκοπου κ. Νικολάου Σουμέλη από τα πρώτα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης του 1945 στο Αγρίνιο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε παρουσίαση για τα 70 Χρόνια από την ίδρυση της Προσκοπικής Κίνησης στην πόλη του Αγρινίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Ν. Καζαντζής, Κ. Καλαντζής, και Ε. Γρίβας, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Ε. Χασιώτης και κα Α. Μακρή.

Μετά το τέλος της παρουσίασης για την εβδομηντάχρονη δράση και προσφορά της Προσκοπικής Κίνησης στην Κοινωνία και τους νέους του Αγρινίου, προσερχόμενος ο Δήμαρχος για να παραλάβει το κομμάτι της πίτας ευχαρίστησε τους Προσκόπους για την δράση τους και την προσφορά τους και τόνισε το πόσο δύσκολο είναι να προσφέρεις αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος μας και θα είναι συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια των Προσκόπων.

Τρία ήταν τα «φλουριά» που υπήρχαν και ένας από τους τρεις (3) τυχερούς της εκδήλωσης ήταν και ο Δήμαρχος κ. Γ. Παπαναστασίου που όπως δήλωσε είναι το πρώτο «φλουρί» που κερδίζει ως Δήμαρχος. Πρόσθεσε ακόμη λέγοντας «Ελπίζω να μου φέρει γούρι το φλουρί των Προσκόπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: