Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ισχυρότατη έκρηξη συγκλονίζει την Τουρκία - Τουλάχιστον πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες (φωτο & βίντεο)

Ο Νταβούτογλου ακύρωσε το ταξίδι στις Βρυξέλλες

- Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν μίλησε για τρομοκρατική επίθεση
- Η επίθεση έγινε σε πολύ κοντινή απόσταση από το κοινοβούλιο και την έδρα του γενικού επιτελείου στρατού
- Η έκρηξη έγινε από παγιδευμένο αυτοκίνητο την ώρα που περνούσε από το σημείο στρατιωτικό καμιόνι
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ


Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 10 τραυματίστηκαν απόψε στο κέντρο της Άγκυρας, σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που στόχευε στρατιωτικά οχήματα, δήλωσε ο κυβερνήτης της τουρκικής πρωτεύουσας Μεχμέτ Αλί Κιλιτσλάρ.
Το τηλεοπτικό κανάλι NTV μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα καμιόνι στο οποίο επέβαιναν στρατιώτες. Οι εικόνες που πρόβαλε το CNN Türk δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται στον ουρανό. 

Οι δράστες της επίθεσης έβαλαν στο στόχαστρο οχήματα του στρατού κοντά στην κεντρική πλατεία Κιζιλάι, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.


Η επίθεση αυτή, που σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το κοινοβούλιο, την έδρα του γενικού επιτελείου στρατού και άλλα κυβερνητικά κτίρια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε στο Twitter ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

BINTEO ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις Βρυξέλλες μετά την επίθεση που διαπράχθηκε πριν από λίγο στην Άγκυρα, δήλωσε αξιωματούχος του πρωθυπουργικού γραφείου.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ



http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: