Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μουσικό εργαστήρι «Η Μουσική αγαπάει τον αυτισμό» στην ΕΛΕΠΑΠ


Για δεύτερη συνεχή χρονιά και με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μουσικό εργαστήρι «Η Μουσική αγαπάει τον αυτισμό» που πραγματοποιήθηκε από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος ΩΝΑΣΗ στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με τη συνεργασία της ΕΨΥΠΕΑ Αιτωλ/νίας στις 06, 13 και 14/02/2016.

Οι συνεργάτες της Στέγης δύο μουσικοί και δύο ειδικοί παιδαγωγοί αγκάλιασαν με αγάπη και στοργή τα παιδιά και τους γονείς τους και τους ταξίδεψαν σ’ ένα παιχνίδι γεμάτο κίνηση και μουσική.

Το απόγευμα του Σαββάτου 13/02 για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε μουσικό βιωματικό εργαστήριο για επαγγελματίες που ασχολούνται με παιδιά. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο καθώς έδωσε στους συμμετέχοντες ιδέες και προτάσεις με τις οποίες μπορούν να εμπλουτίσουν τα προγράμματα παρέμβασης που εφαρμόζουν.

Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής ευχαριστούν την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και την υπεύθυνη του προγράμματος κα Χριστίνα Παναγιωτάκου για την επιλογή της ΕΛΕΠΑΠ, τους μουσικούς Θοδωρή Ιωσηφίδη, Guido de Flaviis, τις ειδικούς παιδαγωγούς Τζίνα Παπαμιχαήλ και Βάντα Παναγιώτου.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς με τα παιδιά τους που μας εμπιστεύτηκαν, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν στο βιωματικό σεμινάριο, την ΕΨΥΠΕΑ για την άριστη συνεργασία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή.

Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

Επαμεινώνδας Τάνταρος  Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια: