Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

"Αποκαθήλωσαν" το ΣΥΡΙΖΑ οι αγρότες στο Μεσολόγγι (φωτο & βίντεο)

Ένταση έξω από τα γραφεία - Δεν επιτράπηκε η είσοδος στους αγρότες - Με φορτηγό ανέβηκαν στον 1ο όροφο

Με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα επέστρεψαν τελικά οι αγρότες στην πλατεία κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου στάθμευσαν τα μεγάλα αγροτικά οχήματα πάνω στα οποία ανέβηκαν και κατάφεραν να φθάσουν στο μπαλκόνι των γραφείων.

Εκεί έβγαλαν την πινακίδα του κόμματος την οποία πήραν μαζί τους δηλώνοντας όχι μόνο αμετακίνητοι στις θέσεις τους, αλλά διαβεβαίωσαν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα, αφού η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντί τους είναι ανεπίτρεπτη.

«Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας» δήλωσαν. Επίσης άδειασαν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο των γραφείων και αποχώρησαν.



Αντιπροσωπεία αγροτών βρίσκεται αυτή την ώρα έξω από τα γραφεία που στεγάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου, στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται έντονα γιατί δεν τους επιτρέπεται να μπουν στα γραφεία ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Μετά από ώρα εμφανίστηκε συνεργάτης της Μ. Τριανταφύλλου που γνωστοποίησε πως έχει εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στα γραφεία, κάτι που εκνεύρισε τους αγρότες που απειλούν να επιστρέψουν με τρακτέρ.

«Εμείς ήρθαμε εδώ ειρηνικά να μεταφέρουμε τα αιτήματά μας. Αν δεν μας ανοίξουν όμως θα σπάσουμε την πόρτα», έλεγαν χαρακτηριστικά. Στο χώρο είναι μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας.

Προηγουμένως οι αγρότες μετέβησαν στην Μητρόπολη Αιτωλίας όπου και άφησαν πορτοκάλια, τα οποία δήλωσαν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν και από το να τα δώσουν σε εξευτελιστικές τιμές προτιμούν να μοιράσουν σε συμπολίτες τους δωρεάν.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στην http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: