Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Κλείνει επ' αόριστον ο Κόμβος Κεφαλόβρυσου


Στεκόμαστε απέναντι στην απαράδεκτη στάση της Κυβέρνησης και συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις με τον επ' αόριστον αποκλεισμό του Κόμβου Κεφαλόβρυσου από την Κυριακή 14/02.

Απάντηση στη δήλωση του κ. Κουρουμπλή

Κύριε Κουρουμπλή, με απορία ακούσαμε την παραπάνω δήλωση και σας δηλώνουμε οτι θα συνεχίσουμε να απαιτούμε όσα υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός όταν καβάλαγε τα τρακτέρ, αγκάλιαζε τους αγρότες και με στεντόρεια φωνή δεσμεύονταν, με το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ότι θα διορθώσει τα λάθη της μεταπολίτευσης. Συνεχίστε να λέτε ψέμματα άλλα να ξέρετε ότι μόνο τον εαυτό σας κοροϊδεύετε!

Ο Λάος σας ψήφισε με την Ελπίδα ότι θα είστε καλύτεροι από τους προηγούμενους. Δεσμευτήκατε ότι θα είστε υπόδειγμα αξιοκρατίας και δικαιοσύνης. Μας είπατε ότι δεν είστε “παντός καιρού” και ότι θα κυβερνήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας και την λαϊκή εντολή.

Αντί όμως να σκίσει τα μνημόνια, ο Πρωθυπουργός μας πούλησε, έβαλε Υπουργούς άτομα που διορίζουν τα ανίψια τους και υπηρετούν το σύστημα με “ζήλο” όπως έκαναν πάντα.

Κύριε Κουρουμπλή, ο τόπος μας αρκετές φόρες σας τίμησε με την ψήφο του και την εμπιστοσύνη του. Μαζί με τον κ. Τσίπρα μας κοροϊδέψατε, μας προδώσατε και συνεχώς λέτε ψέμματα! Ο τρόπος που κυβερνάτε και αντιμετωπίζετε την κοινωνία ταιριάζουν σε απολυταρχικά καθεστώτα! Με λίγα λόγια κύριε Κουρουμπλή, τόση “αριστερά” έχουμε να δούμε από την Χούντα!

Η απάντηση μας στη πολιτική και τα ψέμματα σας θα είναι ο αγώνας στους δρόμους με μόνο στόχο την επιβίωση της κοινωνίας.

ΚΟΜΒΟΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ - 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

NEWS PRESS AGRINIO

Δεν υπάρχουν σχόλια: