Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Μεγάλη χασισοφυτεία στην Κερασέα Παναιτωλικού – Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη


Μεγάλη χασισοφυτεία εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στην Τοπική Κοινότητα Κερασέα, της Δημοτικής Ενότητας Παναιτωλικού του Δήμου Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν περιέλθει στη διάθεσή τους εδώ και μέρες, είχαν εντοπίσει την χασισοφυτεία σε δύσβατο σημείο σε δασώδη περιοχή σε έκταση ενός στρέμματος που ποτίζονταν με λάστιχο 150 μέτρων.

Από την περασμένη Δευτέρα αστυνομικοί «κατέλυσαν» στο συγκεκριμένο σημείο και περίμεναν την εμφάνιση των καλλιεργητών. Τελικά οι δράστες εμφανίστηκαν χθες λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν 57χρονο, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να τραπεί σε φυγή και να ξεφύγει.

Πρόκειται για έναν 29χρονο τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως από τις αρχές.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα εντοπίστηκαν και δύο φυσίγγια και σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.

Στις 12 το μεσημέρι η υπόθεση θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που έχει προγραμματιστεί, στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, από τον Εκπρόσωπο Τύπου, Αστυνόμο Α’ Χαράλαμπο Σφέτσο.

Νίκος Αγγελόπουλος
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: