Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Διακήρυξη εκμίσθωσης του Δημοτικού Καφενείου


Οι Εκκαθαριστές της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Αναψυχής Αγρινίου προκηρύσσουν προφορική, φανερή και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου με σκοπό την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (κτήριο πρώην Δημοτικού Καφενείου), με τους παρακάτω όρους:

Δείτε σχετικά ΕΔΩ

Περίληψη διακήρυξης
Οι Εκκαθαριστές της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Αναψυχής Αγρινίου διακηρύττουν ότι εκτίθεται σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση ακινήτου (κτηρίο πρώην Δημοτικού Καφενείου) που βρίσκεται στο ΟΤ 68Α, στη γωνία πλατείας Δημοκρατίας και Μπαϊμπά στη Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου.

Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) και για συναφείς προς τα ανωτέρω επαγγελματικές δραστηριότητες.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Χαριλάου Τρικούπη 10, 2ος όροφος) την 19η Ιουλίου 2016, ημέρα Τρίτη από ώρα 12:00 μέχρι 13:00.

Κατώτατο όριο προσφοράς για μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε το ποσό των 2.000,00 €.

Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσού 2.400,00 €.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους καθώς και η διακήρυξη της δημοπρασίας, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου (Παλαμά & Μαβίλη 6, 2ος όροφος).

Επίσης η παρούσα και οι όροι της διακήρυξης έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Αγρινίου www.cityofagrinio.gr.

Ο εκ των εκκαθαριστών της Επιχείρησης

Ιωάννης Κ. Κατσινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: